Juli 2010! Feestmaand in Sonov PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dennis   
maandag 12 juli 2010 19:45

We zijn weer in Sonov! Geweldig, zondagochtend om 03.20 uur vertrokken vanuit Beijum, waar het noodweer was. We wilden rond 02.00 uur weg, maar dat lukte niet vanwege de bliksemschichten die ons huis af en toe zeer sfeervol verlichtten. Na een zeer voorspoedige reis, op de eerste anderhalf uur na, waar we maar 80 tot 100 km per uur, konden vanwege het onweer, kwamen we tegen 11.40 uur aan in Sonov. Heerlijk, thuis komen....

De kids afgereisd maar superenthousiast om opa, oma, oom Karel, tante Margreet, Sannah, Karlijn, Bart, Hessel en Margot te zien. De schommels en vooral de nieuwe attractie - de trampoline - waren direct een blikvanger voor onze kids. Geweldig om te zien hoe snel ze dat onder de knie hebben. Na een heerlijk bord met macaroni, was het de hoogste tijd om de kids op bed te brengen en ons voor te bereiden op  de grote finale van wereldkampioenschap voetbal. Spannend, zenuwslopend, nerveus, ademstokkend en bij vlagen spectaculair, dat was het zeker. Met Jan, Elta en Fred en Jan was het goed toeven, de twee laatstgenoemde zijn tijdens de wedstrijd 2-3x weggelopen vanwege de te hoog oplopende zenuwen. Nicotine schijnt te helpen, maar slechts voor korte duur, want na 10 minuten koos met name Fred wederom het hazenpad! Al met al een zeer spannende avond, de afloop hoeven we niet te herhalen, dat weet iedereen. Bovendien is dat het omhoog halen van oud zeer, waar ik geen zin in heb... (had ik dan toch maar mijn pruik opgehouden ... ach nee, bijgeloof bestaat niet!)

Maandag 12 juli was een zeer warme dag, ik denk dat het rond de 28-30 graden was. We hebben veel gespeeld met de kids, het was erg gezellig, de trampoline was met name toen de schaduw over dat gedeelte van de tuin inviel een zeer gewilde attractie. Alle kids vonden het geweldig... Na een lekkere barbeque de kids op bed gebracht - die gaan vast lekker slapen, ze hebben de tijd van hun leven hiero, geweldig om te zien! We gaan naar buiten, het is nu 21.45 uur, kampvuur maken! Tot later... Ahoi!

 

Log-in formulierWie is online

We hebben 140 gasten online